Agenda Urbana para el desarrollo sostenible de la ONU

Al setembre del 2015, les Nacions Unides, amb el suport de tots els estats, van aprovar una agenda per respondre a les prioritats de la humanitat i del planeta on vivim: l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

Aquesta Agenda és el nou marc estratègic internacional, s’estructura en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (coneguts per les seves sigles com a ODS), establerts per les Nacions Unides, que la humanitat ha d’afrontar abans del 2030 i que cal assolir conjuntament. Inclouen qüestions com la pobresa, les desigualtats, el canvi climàtic o l’ocupació digna, entre d’altres.

La Agenda Urbana Española (AUE)

L’Agenda Urbana Española és un document estratègic, sense caràcter normatiu, i per tant d'adhesió voluntària, que, de conformitat amb els criteris establits per l'Agenda 2030, la nova Agenda Urbana de les Nacions Unides i l'Agenda Urbana per a la Unió Europea persegueix l'assoliment de la sostenibilitat en les polítiques de desenvolupament urbà.

Constitueix, a més, un mètode de treball i un procés per a tots els actors, públics i privats, que intervenen a les ciutats i que busquen un desenvolupament equitatiu, just i sostenible des dels seus diferents camps d'actuació.

Formulari de contacte

    Contacte
    <br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: grid_item_title_3 in <b>/home/www/castellodelaribera.es/usuarios/web2030/public_html/wp-content/themes/castellopoble2030/footer.php</b> on line <b>44</b><br />

    Avancem junts cap a un Castelló més sostenible.